TOYOTA ФИНАНС

Do nove Toyote iz udobnosti vaše fotelje
Usled novih okolnosti i potrebe naših kupaca da brzo i jednostavno, iz udobnosti svog doma ili gde god da se nalaze, dođu do tačnih i pouzdanih informacija ili ponuda o Toyota modelima, osmislili smo inovativnu funkcionalnost „Do nove Toyote iz vaše fotelje“. Sada ste u mogućnosti da u par klikova sa vašeg računara, tableta ili telefona stupite u kontakt sa vama najbližim Toyota prodajnim savetnikom. Naše ljubazno osoblje na raspolaganju vam je putem različitih komunikacijskih platformi. Sada na najjednostavniji način možete:

• Saznati sve o vozilu koje vas zanima direktno od prodajnog savetnika, bez potrebe da idete u salon
• Dobiti savetovanje za pravu Toyotu koja odgovara vašim potrebama
• Rezervisati i dogovoriti test vožnju
• Dobiti ponudu za vozilo i Toyota osiguranje
• Zakazati termin za procenu vrednosti vašeg polovnog vozila u slučaju da ste zainteresovani za kupovinu „staro za novo“
Prednosti kupovine Toyota vozila
Toyota osiguranje

Toyota Eurocare 24h pomoć na putu

5 godina garancije na vozila

 
10 godina bezbrižnosti na hibridnu bateriju

Toyota safety sense®(napredni paket aktivne sigurnosti)

Toyota Flexstep one
Odaberite vozilo

Proverite aktuelne ponude vozila dostupnih za brzu isporuku ili otkrijte našu gamu i konfigušiite vozilo koje odgovara vašim potrebama.
step one
Odaberite željeni način kontakta

step one
Pošaljite upit
Pošaljite informativni upit ili zakažite besplatnu test vožnju putem online obrasca. Odabrani Toyota partner će Vas kontaktirati u najkraćem roku.
Kliknite za više »
step one
Kontaktirajte prodavca
Naši prodavci su na raspolaganju da zajedno sa vama prođu kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 17h i subotom od 09 -14h.
Kliknite za više »