Nova Toyota C-HR Neon Lime powered by JBL

TOYOTA ФИНАНС

Ograničeno izdanje Toyote C-HR - Neon Lime powered by JBL je predstavljeno u petak, 5. aprila u 13 sati na ekskluzivnom setu na francuskim Alpima u sklopu JBL Snow Party događaja, na kojem su nastupili svetski poznati di-džejevi i prisustvovale mnoge VIP osobe.

Proizvodna serija od samo 2.000 jedinica, Limited Edition, naglašava vezu između Toyote C-HR i muzike. Osim ugrađenog JBL premijum zvučnog sistema, Toyota C-HR Neon Lime dolazi s 360-inčnim JBL Music Experience paketom, s nizom JBL zvučnika i slušalica i šestomesečnom Deezerovom pretplatom za potpuno muzičko iskustvo.


Jedinstveni stil i sadržaj


C-HR-ov stil oštrih rubova i širok, mišićav stav dodatno je ojačan ekskluzivnom metalik bojom u dva tona Neon Lime s kontrasnim crnim krovom. Mat crni aluminijski naplaci od 18 inča, elegantna LED prednja svetla i prepoznatljiv dizajn zadnjeg dela u obliku bumeranga upotpunjuju divan izgled. 

Visokokvalitetna crna unutrašnjost oblikovana je crnim kožnim i Alcantara® materijalom presvučenim sportskim sedištima, koja su jedinstveno predstavljena za ovu verziju. S prefinjenim dodirom, odgovaraju dinamičnom izgledu spoljašnjosti.


/


Vozi kao hibrid, zvuči kao koncert!


Toyotu C-HR Neon Lime pokreće napredni hibridni sistem koji se sam napaja. U modu nulte emisije, tim sistemom može da vozi više od 50% vremena. To će vozaču i putnicima omogućiti da prigrle impresivno muzičko iskustvo koje dolazi iz ugrađenog JBL zvučnog sistema. 

Toyota C-HR Neon Lime će u prodaji biti od aprila 2019.