E-zakazivanje servisa Besplatno isprobajte Toyotu Cenovnici i katalozi Kontaktirajte nas Konfigurišite svoju Toyotu

OSVEŽENJE I SERVIS KLIMA UREĐAJA

U uslovima gradske vožnje Toyota filteri polena osiguraće čist i svež vazduh u kabini vozila.

OSVEŽENJE I SERVIS KLIMA UREĐAJA

/

SERVIS KLIMA UREĐAJA* 40 €

Servis klima uređaja sa antibakterijskim tretmanom i zamenom filtera polena** od 79 €

Proleće je pravo vreme za servisiranje klima uređaja Vašeg automobila. Preventivno održavanje može sprečiti brojne manje probleme i njihovo prerastanje u skupe popravke. Zato preporučujemo ovaj servis jednom u 2 godine!

* Rashladni fluid tip R134.
** sa R134 rashladnim fluidom i običnim filterom polena.ANTIBAKTERIJSKI TRETMAN

Ventilacioni kanali i izmenjivači toplote (kondenzator i isparivač) su mesta čija zamračenost i vlažnost pogoduju razvoju štetnih bakterija i gljivica. Tretman specijalnim sredstvima će neosporno uništiti štetne mikroorganizme, sprečiti njihov razvoj u narednih 6 meseci i zaštititi Vaše zdravlje.


TOYOTA FILTERI POLENA

/
Toyota obični filter polena

Izrađen od nešivene tkanine visokog kvaliteta, zadržava uobičajene zagađivače kao što su čestice prašine, čađi i izduvnih gasova.

od 26 €


/
Toyota aktivni filter polena

Izrađen od nešivene tkanine visokog kvaliteta sa aktivnim ugljem, zadržava 25% više uobičajenih zagađivača i neutrališe štetne gasove i neprijatne spoljašnje mirise.

od 37 €

Zašto aktivni filter vazduha:

Spoljašnji vazduh sadrži prašinu, polen i neprijatne mirise. Aktivni filter polena uklanja gasove i čestice štetne po zdravlje, a rezultat je čistiji i svežiji vazduh koji udišete u kabini vozila.

Redovnom zamenom filtera polena čuvate Vaše zdravlje i obezbeđujete uslove za prijatnu i bezbrižnu vožnju.

NEKA VAŠA TOYOTA OSTANE TOYOTA


Jedino u ovlašćenom Toyota servisu možete dobiti vrhunsku uslugu, originalne delove i dodatnu opremu.
BEZBRIŽNOST
VAŠA BEZBEDNOST NAM JE NA PRVOM MESTU. Naša usluga i stroge procedure, obezbeđuju popravku “iz prve” u cilju brzog i bezbednog povratka na put.

KVALITET
TOYOTA POZNAJE VAŠ AUTOMOBIL BOLJE OD IKOGA. Zbog toga, jedino originalni delovi u potpunosti odgovaraju vašoj Toyoti jer su isključivo za Toyotu izrađeni.

TRANSPARENTNOST
VAŠE POVERENJE NAM JE DRAGOCENO. Sve što radimo, radimo uz otvorenu razmenu svih informacija, zagarantovanu stručnost i kvalitet naših proizvoda i usluga.

VREDNOST ZA NOVAC
ČUVAMO VREDNOST VAŠE INVESTICIJE. Naše osoblje je jedino stručno za servisiranje i održavanje vaše Toyote. Na taj način zadržavate i vrednost vašeg vozila kroz vreme.Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično.