E-zakazivanje servisa Besplatno isprobajte Toyotu Cenovnici i katalozi Kontaktirajte nas Konfigurišite svoju Toyotu

PROLEĆE LETO 2021

OTVORITE SEZONU SPREMNI


U proleće i leto volimo da pokažemo odličnu formu. Zbog toga posebno vodimo računa o svojoj kondiciji. Samo tako dugoročno možemo da obezbedimo izdržljivost i zadovoljstvo.

Toyota servis nudi svu najkorisniju opremu, dodatke, pakete i druge proizvode i usluge pomoću kojih možete obezbediti ostvarenje svih svojih zahteva i želja.

U Toyotinim salonima i servisima očekujemo Vas od 01. aprila 2021. do 30. juna 2021. ili do rasprodaje zaliha.

I ove godine pripremite svoju Toyotu za sve izlete i putovanja.

NEKA VAŠA TOYOTA OSTANE TOYOTA


Jedino u ovlašćenom Toyota servisu možete dobiti vrhunsku uslugu, originalne delove i dodatnu opremu.
BEZBRIŽNOST
VAŠA BEZBEDNOST NAM JE NA PRVOM MESTU. Naša usluga i stroge procedure, obezbeđuju popravku “iz prve” u cilju brzog i bezbednog povratka na put.

KVALITET
TOYOTA POZNAJE VAŠ AUTOMOBIL BOLJE OD IKOGA. Zbog toga, jedino originalni delovi u potpunosti odgovaraju vašoj Toyoti jer su isključivo za Toyotu izrađeni.

TRANSPARENTNOST
VAŠE POVERENJE NAM JE DRAGOCENO. Sve što radimo, radimo uz otvorenu razmenu svih informacija, zagarantovanu stručnost i kvalitet naših proizvoda i usluga.

VREDNOST ZA NOVAC
ČUVAMO VREDNOST VAŠE INVESTICIJE. Naše osoblje je jedino stručno za servisiranje i održavanje vaše Toyote. Na taj način zadržavate i vrednost vašeg vozila kroz vreme.Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično.