TOYOTA ФИНАНС

 

 

VOZITE SREĆNI

Uživajte u dodatnoj snazi pogona kada vam je potrebno da se uhvatite u koštac sa putem ispred vas. Dakle, kada stvari postanu teške, možete i dalje da vozite sa samopouzdanjem. Njen moćni hibridni motor nudi vrhunsku ekonomičnost u potrošnji goriva i najbolje rezultate emisije CO2 u klasi. Napravljen da se nosi sa pitanjem „jesmo li već stigli?“ na dužim putovanjima, Corolla Cross brine o teškim stvarima tako da možete da se fokusirate na ono što je važno.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vožnja bez stresa


Dizajniran sa pravim odnosom snage i praktičnosti, Corolla Cross Hybrid je savršen za odlazak u školu, porodične vikende i sve ostalo. Uz izvanredan AWD i poboljšanu efikasnost potrošnje goriva, cela porodica može da uživa u putovanju bez stresa, gde god da krenete. Zahvaljujući Toyotinom hibridnom sistemu pete generacije, budite potpuno sigurni bez obzira na vremenske prilike i uživajte za volanom u izuzetno agilnim performansama neprevaziđenog odziva. Efikasan SUV, napravljen za praktičnost porodičnog života.

 

 

 

Uživajte u vožnji


U vašoj Corolli Cross svaki putnik će uživati u vrhunskoj stabilnosti i udobnosti u vožnji zahvaljujući dostupnom zadnjem ogibljenju sa više tačaka oslonca. Uživajte u odličnom upravljanju, i savladajte svaku neravninu na putu što komfornije. Veći razmak od tla nudi izdignutu poziciju za vožnju, tako da ćete uvek imati vrhunsku vidljivost svog okruženja. Bez obzira da li se krećete kroz grad ili putujete van utabanih staza sa mališanima pozadi - dođite na svoje odredište opušteni i sigurni uz Corollu Cross.

 

 

Kako funkcioniše

Zahvaljujući našoj novoj hibridnoj tehnologiji pete generacije, Corolla Cross je naš najnapredniji hibrid do sada. Radeći na isti način kao i konvencionalno vozilo, hibridni automobili nude ekonomičnost u potrošnji goriva, koja je vodeća u klasi, i bez potrebe da brinete o dometu. Sipajte gorivo kao i obično, a pošto se Toyotini hibridi sami pune, ne morate da ih priključujete da biste napunili baterije. I to nije sve. Tokom kočenja ili vožnje, regenerativno kočenje će vam omogućiti da uskladištite električnu energiju za kasnije.