Garancija

Toyota

Nama, zaposlenima u Toyoti, kupci su uvek najvažniji. Verujemo da je vaša Toyota neizostavan deo vašeg života, nešto na šta se oslanjate svaki dan. Zato smo predani izradi vozila u skladu sa najzahtevnijim standardima koji će godinu za godinom zadovoljavati vaše potrebe.

Garancija nudi sigurnost
Naša se garancija odnosi na garanciju kvaliteta naših proizvoda. Na to gledamo ovako: potpuna predanost kvalitetu, besprekornosti i sigurnosti vaše Toyote najviše je što možemo učiniti da kao stranka upotrebom naših proizvoda osetite najveći mogući užitak. Zato kažemo da je Toyota skrojena prema potrebama čoveka i uvereni smo, u što ćete se uveriti i sami, da će vam Toyota pružiti još mnogo godina udobne i pouzdane vožnje.
Uslovi garancije
 
5-godišnja garancija na vozilo pokriva bilo kakav defekt nastao tokom proizvodnje delova ili sklapanja vozila. Ona važi pet godina pri normalnoj upotrebi, bez ograničenja pređenih kilometara. Ako je vozilo onesposobljeno usled kvara (nastalog kao posledica defekata pokrivenih garancijom), biće nadoknađeni troškovi vuče vašeg vozila do najbližeg ovlašćenog servisa Toyote.
 
5-godišnja garancije na hibridne delove pokriva određene komponente hibridnog pogona. Ona važi 5 godina ili 100,000 km, šta pre nastupi.
 
3-godišnja garancija na boju pokriva pojavu površinske rđe na karoseriji i oštećenja boje na bilo kom delu karoserije, koja se pojave kao greška nastala tokom 
procesa proizvodnje i važi 3 godine, bez obzira na pređeni broj kilometara.
 
12-godišnja garancija na koroziju pokriva perforaciju karoserije (iznutra ka spolja) koja se pojavila kao posledica korozije uzrokovane greškom u materijalu ili proizvodnji, bez obzira na pređeni broj kilometara.
aaaa
Toyotina dodatna oprema
Toyotina dodatna oprema je kreirana i napravljena sa jednakom pažnjom, kvalitetom i posvećenošću detaljima kao i Toyotina vozila. Skrojena za vašu Toyotu, savršeno se uklapa i daje vaš lični pečat stilu, udobnosti i praktičnosti. Pošto je testirana u najsurovijim uslovima, možete biti potpuno uvereni u njenu pouzdanost i trajnost. Za vašu dodatnu sigurnost, svaki deo originalne Toyotine dodatne opreme ima trogodišnju garanciju, kada je kupljen zajedno sa vozilom*.
AA
*Proverite sa svojim prodavcem posebne uslove garancije.
AA
AA
AA
AA