O Techno MK Auto d.o.o.

TOYOTA ФИНАНС

Naša misija je izgraditi dugoročne odnose sa našim kupcima i pružiti im najkvalitetniju uslugu na srpskom tržištu.

 

 

Naša misija je izgraditi dugoročne odnose sa našim kupcima i pružiti im najkvalitetniju uslugu na srpskom tržištu. Kao član međunarodne Toyota porodice, Techno MK Auto d.o.o. klijentima pruža mogućnost brzog i efikasnog poslovanja kako pravnim licima tako i fizičkim licima i to u svim segmentima kako u prodaji tako i u servisiranju automobila.

Danas se Techno MK Auto d.o.o. može pohvaliti s efikasnom procesnom organizacijom u prodajnom i servisnom delu koju odlikuju produktivni i profitabilni operativni i upravljački poslovni procesi.

Ponosni smo što smo izgradili odličnu reputaciju tokom godina za pružanje vrhunske usluge u našoj oblasti i samim tim postigli lojalnost naših kupaca i klijenata. Od samog početka Techno MK Auto d.o.o. primenjuje ‘Kaizen principe’, izvorno Toyotinu i svetski priznatu korporativnu kulturu unapređenja poslovnih procesa, koja omogućuje postizanje maksimalne izvrsnosti i vrednosti usluga za klijente uz istovremeno povećanje interne efikasnosti.

Konstantno nastojimo da zadovoljimo i premašimo očekivanja naših kupaca/klijenata u skladu sa njihovim potrebama. Na raspolaganju je uvek ljubazno i profesionalno osoblje koje brine o svim zahtevima kupaca i omogućuje servis po visokim standardima. Naš cilj je da klijenti budu u potpunosti zadovoljni svojim izborom prilikom kupovine i uslugom servisiranja.

Dinamičan razvoj, kontinuirana analiza kvaliteta prodaje i servisa, timski rad i motivisanje zaposlenih samo su neke od aktivnosti Techno MK Auto d.o.o. na putu poslovnog uspeha i stabilnog poslovnog rasta. Težimo konstantnom povećanju kvaliteta i vrednosti pružanja usluge za naše klijente.

Verujemo da će nas klijenti i u budućnosti prepoznati kao idealan spoj inovativnosti, znanja, kvaliteta i sigurnosti, tako da će upravo Techno MK Auto d.o.o. postati njihov prvi i najbolji izbor.

Radujemo se vašoj poseti u bliskoj budućnosti.