Besplatno isprobajte Toyotu E-zakazivanje servisa Cenovnici i katalozi Kontaktirajte nas Konfigurišite svoju Toyotu

Land Cruiser

Land Cruiser

od 47.500 €

Posebni uslovi kupovine „staro za novo“.

Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova (neka prikazana vozila mogu da sadrže opremu koja nije deo standardne opreme; pogledajte cenovnik i specifikacije opreme za detaljne informacije). Sve informacije te vrste mogu da se dobiju od Techno MK Auto d.o.o.. Navedene cene su informativnog karaktera. Zadržavamo pravo izmene cena i specifikacija opreme bez prethodnog obaveštenja. Cene dodatne opreme su preporučene cene, za konačnu cenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlašćenog partnera Toyote. Navedene finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće. Detaljane kalkulacije i konkretnu ponudu potražite kod ovlašćenog partnera Toyote.


Dostupan za isporuku odmah 

 

Neotkrivena snaga. 
Legendarni karakter.Sa tradicijom na neravnim podlogama, dugoj više od 60 godina, Land Cruiser ostaje jedinstven u svom segmentu zbog izuzetnog kvaliteta, izdržljivosti i pouzdanosti, visokog nivoa luksuza, prestiža i udobnosti. Land Cruiser dodatno učvršćuje svoju reputaciju novim, modernijim i robustnijim spoljašnjim izgledom, kao i sofisticiranijim, udobnijim i kvalitetnijim dizajnom enterijera.


 

Rođen kao ikona. 
Zauvek nezaustavljiv.Land Cruiser je nezaustavljiv još od momenta kada se prva generacija uspela na planinu Fudži. Svojom sposobnošću i odlučnošću da vas odvede i vrati tamo gde želite, nastavlja da oduševljava kupce širom sveta. Danas je Land Cruiser neumoran - sa još naprednijom tehnologijom kako na putu, tako i na nepristupačnom terenu, naprednijim sigurnosnim karakteristikama i većom sposobnošću da se suoči sa svim terenima.


 

Udobnost kroz umeće.Visok nivo tehnologije Land Cruisera definiše ga kao premijum 4x4 vozilo. Jedinstven miks funkcionalnosti, umeća i pažnje usmerene na detalje, obećava jedinstven osećaj vožnje na bilo kojoj ruti.


 

 

 


Besplatno isprobajte Land Cruiser

 

 

 

 

 

 

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično.