Toyota Camry

Camry

SA HIBRIDNIM PERFORMANSAMA NA JOŠ VIŠEM NIVOU
Od
42.000 €
(sa PDV)

Sve navedene vrednosti mpg i CO2 su prikupljene iz zvaničnih rezultata laboratorijskih ispitivanja regulisanih od strane EU. One su navedene kako bi omogućile poređenje između vozila i ne moraju odražavati vaše stvarno iskustvo u vožnji

Hibridna snaga koja izoštrava čula

Hibridna snaga koja izoštrava čula

Tihi, samopunjivi 2,5 l benzinski hibridni motor pruža performanse sa mnogo obrtnog momenta na niskom broju obrtaja, fenomenalnu snagu pri visokim brzinama, uz bolji odziv na papučicu gasa i ubrzanje bez muke.

Dizajniran da bude u centru pažnje

Dizajniran da bude u centru pažnje

Objedinjujući eleganciju visokokvalitetne limuzine sa dinamičnim obodima, doterani Camry Hybrid odiše svojim samopouzdanjem na putu. Ovaj predivno izvajani auto ima vrlo čvrstu karoseriju, nizak prednji deo koji poboljšava preglednost, i uz sve to, stiže u nekoliko elegantnih boja za kojima će se svi okretati, gde god da putujete.

Spokojan prostor da razbistrite misli

Spokojan prostor da razbistrite misli

Savremeni kokpit mudro je iskorišćen uz veliki, izdignuti ekran osetljiv na dodir, dijagonale 9 inča. Ekran infotejnment sistema dizajniran je da pruži jasniju preglednost u vožnji. Mutlimedijalni ekran vam olakšava pronalaženje bilo kog sadržaja, pored ostalog navigaciju, muziku ili Apple CarPlay™ or Android Auto™ aplikacije. Naravno, u aplikaciju MyT možete se povezati i ostati u kontaktu sa svojim Camry Hybridom, otvarajući čitav svet novih mogućnosti.

CAMRY GALERIJA

Relax_HomepageNew_2886x2496_Srb

Toyota Relax - osećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina

Opustite se i osigurajte do 10 godina potpune bezbrižnosti redovnim održavanjem vozila u novom Toyota Relax programu.
Saznajte više