TOYOTA ФИНАНС

OSVEŽENJE I SERVIS KLIMA UREĐAJAProleće je pravo vreme za servisiranje klima uređaja Vaše Toyote. Preventivno održavanje može sprečiti brojne manje probleme i njihovo prerastanje u skupe popravke. Zato preporučujemo ovaj servis jednom u 2 godine!


 
 

 
 
 

 

PAKET OSVEŽENJEANTIBAKTERIJSKI TRETMAN


Ventilacioni kanali i izmenjivači toplote (kondenzator i isparivač) su mesta čija zamračenost i vlažnost pogoduju razvoju štetnih bakterija i gljivica. Tretman specijalnim sredstvima će neosporno uništiti štetne mikroorganizme, sprečiti njihov razvoj u narednih 6 meseci i zaštititi Vaše zdravlje.
/

SERVIS KLIMA UREĐAJA

SA ANTIBAKTERIJSKIM TRETMANOM I ZAMENOM FILTERA POLENA*

45 €

* sa R134 rashladnim fluidom i običnim filterom polena.TOYOTA FILTERI POLENA


U uslovima gradske vožnje Toyota filteri polena osiguraće čist i svež vazduh u kabini Vašeg vozila.


/
TOYOTA OBIČNI FILTER POLENA

Izrađen je od nešivene tkanine visokog kvaliteta, zadržava uobičajene zagađivače, kao što su čestice prašine, čađi i izduvnih gasova.

*od 21 €

E-zakazivanje servisa


TOYOTA AKTIVNI FILTER POLENA

Izrađen je od nešivene tkanine visokog kvaliteta sa aktivnim ugljem, zadržava 25% više uobičajenih zagađivača i neutrališe štetne gasove i neprijatne spoljašnje mirise.

*od 32 €

E-zakazivanje servisa


/
NOVI FILTER VAZDUHA KABINE SA AKTIVNIM UGLJEM I ANTIALERGENIM SVOJSTVIMA

Izrađen je od visokokvalitetne nešivene tkanine sa slojem aktivnog uglja, koji uklanja 25% više štetnih čestica i gasova nego običan filter. Dodatna prednost ovog filtera je mogućnost uklanjanja čestica alergena sa uspešnošću od 95%.

*od 37 €*

* sa R134 rashladnim fluidom i običnim filterom polena.

E-zakazivanje servisa