Potpuno nova porodica hibrida Toyota Corolla Izbor je vaš

TOYOTA ФИНАНС

Za Corollu Hybrid započinje uzbudljivo novo razdoblje. Izgrađene na revolucionarnoj novoj Toyotinoj globalnoj arhitekturi (TNGA), Corolla u sve svoje tri varijante: limuzinska, 5 vrata i Touring Sports uvodi nove hibridne pogonske sklopove radi neodoljivog užitka u vožnji.

Hibrid nikada nije bio tako dobar.


Toyotina paleta hibrida kombinuje vrlo malu potrošnju goriva i najmanju moguću emisiju, nudeći privlačne ekološke automobile. Uz sve više i više europskih gradova koji uvode strože propise o emisijama, cenićete što možete da vozite bilo kuda, bilo kada. S obzirom na to da je Corolla samopunjiva, nikada ne morate da je uključujete u struju.

 

 

"Hibridni pogonski sklop sa motorom od 1,8 litara pruža mirnu i opuštenu vožnju punu zadovoljstva, dok varijante sa 5 vrata i Touring Sports mogu biti opremljene novim sistemom Hybrid Dynamic Force sa motorom od 2 litra koji pruža neodoljivo energičnu i dinamičnu vožnju. Što god odabrali, uživaćete u tihoj vožnji punoj radosti.

 

 

Kada je vožnja tako zabavna, znate da je savršeni trenutak da se pridružite 12 milijuna kupaca širom svijeta, uključujući dva milijuna ovdje u Europi, odabirom Toyota Hybrida."

 


 

 

Vožnja puna užitka


"Toyotina nova globalna arhitektura (Toyota New Global Architecture - TNGA) unosi revoluciju u način na koji oblikujemo i konstruišemo vozila kao deo naše misije stvaranja sve boljih automobila, čineći ih bezbednijima i lepšima, tako da pružaju još više užitka u vožnji.

 

 

Karoserija velike krutosti poboljšava svaki aspekt vožnje, nisko težište smanjuje valjanje vozila, a unapređeno ogibljenje obezbeđuje mirnu vožnju. Položaj za vožnju je isto tako optimizovan kako bi osećaj bio neverojatno prirodan, pomažući vam da izbegnete umaranje čak i na najdužim putovanjima."

 

 

"Ovo je prva Corolla izgrađena na novoj platformi TNGA, koja dopunjava sve dostupne hibridne motore. To nam je omogućilo usavršavanje ključnih elemenata automobila i podizanje nivoa ukupnog iskustva vožnje.

 

 

Odmah ćete primetiti razliku. Nova Corolla Hybrid pruža odličnu upravljivost i stabilnost bez kompromisa u pogledu udobnosti i tako garantuje vožnju bez napora uz veliki užitak."

 


 


 

 

Upečatljiva iz svih uglova


Upečatljivi izgled nove Corolle će sigurno privlačiti poglede, posebno sa izborom novih, upadljivih boja. Privlačan, niski poklopac motora daje automobilu sportski profil, naglašen odabirom atraktivnih naplataka. Napred i pozadi se prikazuje snažan, širok stav automobila naglašen velikom prednjom maskom i elegantnim LED glavnim svetlima. Upadljiva spoljašnjost je u skladu sa podjednako elegantnom unutrašnjošću.