Potpuno novi Highlander Hybrid - nenadmašan odnos snage i emisije

TOYOTA ФИНАНСPrijavite se za više informacija


Predstavljamo potpuno novi Highlander. Lep i prostran, prefinjeni Highlander SUV sa sedam sedišta opremljen je Toyotinom najnovijom hibridnom tehnologijom i inteligentnim sistemom pogona na sva četiri točka (AWD-i). Osim udobne vožnje, Highlander pruža snagu, ekonomičnost i praktičnost koji su neophodni za vaš aktivni životni stil.

Prodaja novog modela Highlander Hybrid SUV na većini evropskih tržišta planirana je početkom 2021. godine

Prijavite se i među prvima isprobajte novi Highlander.

Isprobajte prviSTIL I PROSTRANOST ZA SVAKU PRILIKU

 

Svojim moćnim izgledom i upečatljivim aluminijumskim naplacima od 20 inča, izrađenih od legure, Highlander je prožet uglađenim izgledom urbanog SUV automobila i snažnom pojavom pravog terenskog vozila.

Sa svojih sedam sedišta, Highlander omogućava komotan smeštaj u trećem redu za dve odrasle osobe koje imaju lak pristup praktičnoj unutrašnjosti. Senzor za otvaranje prtljažnika pokretom noge otvara vrata pružajući pristup ogromnom prtljažnom prostoru zapremine 631 litara – sa mogućnošću povećanja na 1.909 litara – dajući vam dovoljno prostora kada god vam je potreban.

NENADMAŠAN ODNOS SNAGE I EMISIJE

 

Četvrta generacija Toyotinog hibridnog pogona u D13Highlanderu pruža vam sve prednosti velikog SUV vozila, bez kompromisa kada su ekonomičnost i emsija gasova u pitanju.

Sa Hybrid Dynamic Force motorom, snage 248 KS zapremine 2,5 litra, Highlander se odlikuje najboljim odnosom snage i ekonomičnosti u klasi - sa CO2 emisijom od samo 149 g/km emisije i potrošnjom goriva od 6,6 l/100 km. Uz dodatnu kontrolu i bezbednost sistema AWD-i, koji je strandardan deo opreme, i uz okretnu, udobnu vožnju, Highlander vam se odužuje i opušta vas na bilo kom od svojih sedam sedišta.

MNOGO PROSTORA, OBILJE OPREME

 

Tiha, udobna vožnja koju omogućava Highlander, oplemenjena je i premijum utiskom u kabini, sa mnogo lepo izrađenih detalja, mekanim materijalima, kao i širokom listom opreme i mogućnostima povezivanja, koji su deo standardnog paketa.

Između ostalog, u kabini se izdvajaju prednja sedišta sa ventilacijom, JBL audio* sistem sa 11 zvučnika, zatim multimedijalni ekran dijagonale 12,3 inča, osetljiv na dodir, uz mogućnost povezivanja pametnog telefona za korišćenje aplikacija Apple CarPlay™ i Android Auto™. Radi sprečavanja i ublažavanja posledica sudara, Highlander je opremljen najnovijom Toyotinom tehnologijom Safety Sense, uz dodatnu pomoć koju pružaju Head-up prikaz i digitalna slika na unutrašnjem retrovizoru*.

*Zavisi od paketa opreme

PRIDRUŽITE NAM SE NA PUTOVANJU SA HIGHLANDEROM

 

Prijavite se za naš Highlander newsletter i prvi saznajte sve najnovije informacije, novosti i ponude.


Obaveštavajte me